Új elnök a Beck & Pollitzer-nél

image for story 3

Örömmel jelentjük be, kinevezték a Beck and Pollitzer csoport új igazgató tanács elnökét Charles Matthews-t. Charles már óriási tapasztalatot szerzett gyártó vállalatoknál, stratégiai fejlesztések, vállalat-felvásárlás és növekedések területén. Az iparágakról szerzett tudása és nemzetközi ismeretei (beleértve Kínát és Indiát) üzlet-fejlesztésünkhöz nagyban hozzá fog járulni.

Charles amellett, hogy a Beck & Pollitzer igazgatótanácsának elnöke, több cég elnökségi feladatait ellátja, többek között a Group ApS és Porvair plc, ezek a pozíciók mind kitűnő szinergiában működnek majd a Beck and Pollitzer-nél betöltött szerepével.

Az MBA végzettségét a Cranfield Business School-ban szerezte meg, és frissdiplomásként a karrierjét gyakornokként kezdte a Jaguar Chrysler-nél, dolgozott a Nabisconak és a Vickers plc-nek, ahol a Rolls Royce és a BentleyMotors ügyvezető igazgatója lett, illetve később a Cosworth vezérigazgatójaként a Vickers Csoport Igazgatótanácsának tagja. Mindannyian nagy örömmel üdvözöljük Charles-t az Igazgatótanácsban, és biztosak vagyunk benne, hogy tevékenysége az elkövetkező években nagy változásokat hoz majd a vállalat életében.