Legújabb hírek
 • A 150 éves siker ünnepe
 • A Beck & Pollitzer segít életre hívni a brit Jaguar Land Rover új beruházását
 • A Beck & Pollitzer a BBC hírekben
 • Munkavédelmi beruházás
 • Új elnök a Beck & Pollitzer-nél
Igazgatóság
NewsHírek
Case StudiesEsettanulmányok

Ismerkedjen meg velünk

Andrew Hodgson

Vezérigazgató

Szakterület

Stratégiai tervezés, Működési kíválóság, Sokrétű tapasztalat mérnöki szolgáltatások területén

Mióta dolgozik nálunk

2013. szeptember

Tapasztalat

Andrew, aki nemrég csatlakozott hozzánk vezérigazgatóként, tartalmas szakmai és vezetői háttérrel rendelkezik.

A Beck&Pollitzer vezetőjeként, Andrew a teljes cégcsoport összes üzleti tevékenységét fogja felügyelni. Cégünk egy izgalmas, fejlődő időszakában fogja vezetni a Beck & Pollitzer növekedését új piacok és ágazatok területén.

Charles Matthews

Elnök

Szakterület

Az autóiparra szakosodott széles körű szakmai tapasztalat

Mióta dolgozik nálunk

2012. október

Tapasztalat

Charles Matthews az igazgatóságon belül támogatja a befektetőket és az operatív vezetést a döntéshozatalban. Számos iparágban, kiemelten az autóiparban szerzett hatalmas tapasztalatot.

Charles a Porvair plc igazgatósági tagja illetve a Norican Group Aps elnöki pozícióját is betölti. Korábban a FKI plc igazgatója és a Cosworth vezérigazgatói tisztét töltötte be, illetve a Rolls Royce és Bentley Motor Cars és a Vickers Group plc igazgatósági tagja volt.

Fraser Runciman

Pénzügyi igazgató

Szakterület

Pénzügy, M&A, Vállalati stratégiák

Mióta dolgozik nálunk

2011. május

Tapasztalat

Fraser Runciman a Beck&Pollitzer igazgatótanácsában a csoport Pénzügyi Igazgatójaként felelős a cég gazdasági és pénzügyi tevékenységéért. Fraser rengeteg tapasztalatot szerzett közepes és nagyvállalatok pénzügyi és általános menedzser pozícióiban, például a BAe Systems és General Dynamics Inc vállalatoknál.

Ezen felül, mielőtt hozzánk csatlakozott, saját tanácsadó cégét vezette 7 éven át, amely változásmenedzsmentre és értékteremtésre specializálódott..

Romain Prouvost

Igazgató – Egyesült Királyság & Franciaország

Szakterület

Nemzetközi stratégiai fejlesztések, nagyléptű projektek menedzsmentje

Mióta dolgozik nálunk

2001. nyár

Tapasztalat

Francia állampolgárként, aki most londoni lakos és a dartfordi irodánkban dolgozik, Romain először akkor kezdett cégünknek dolgozni, amikor még a Grenoble egyetem mérnöki mesterkurzusán folytatta tanulmányait. A második diplomáját Madridban szerezte meg, mielőtt visszatért a Beck&Pollitzer-hez nagyobb volumenű projektek vezetésére.

Romain egész Európa szerte felügyelte legfontosabb ügyfeleink több projektjét, különböző ipari ágazatokban. A 2010-es évben a London Business School-ban megszerzett MBA diplomája után folytatta pályafutását, és már igazgatói pozícióban felelős az Egyesült Királyság, Franciaország, valamint Olaszország és India tevékenységek irányításáért.

Janusz Lach

Igazgató – Európa

Szakterület

Stratégiai Operatív Menedzsment & Fejlesztések

Mióta dolgozik nálunk

1999. december

Tapasztalat

Janusz Lach már több mint 15 éves munkája alapvetően hozzájárult a cég terjeszkedéséhez, a Közép-Kelet Európai országok divízióinak fejlődését segítette. Lengyel állampolgárként Gliwice-ben él és a Katowice melletti Sosnowiec irodát vezeti.

A szülőhazájában elért nagy sikerek után a növekedést több országban is elindította, most kilenc ország cégeit felügyeli, beleértve Oroszországot és Ukrajnát. 2011 júniusától a régió Operatív igazgatója.

Kevin Nolan

HR and SHEQ Vezető

Szakterület

Emberi erőforrások stratégiai fejlesztése

Mióta dolgozik nálunk

2014. október

Tapasztalat

A korábbi, nagy gyógyszeripari vállalatnál szerzett releváns tapasztalatai alapján Kevin széleskörű szakértelemmel rendelkezik a HR-projektek sikeres végrehajtása mellett a Healty & Safety kezdeményezések, oktatási és fejlesztési programok és a működési kiválóság változásmenedzsmentjének terén egyaránt.

Kevin 2014-ben csatlakozott a vállalathoz, és mint FCIPD okleveles HR-igazgató fejlesztette ki és vezette be a Beck&Pollitzer hatékony és eredményes alapelveit.

ÉRTÉKEINK

A hat alapértékünk a Beck & Pollitzer tevékenységének keretét és a vállalati kultúra kivonatát jeleníti meg. Számunkra fontos értékeket jelentenek, és nap, mint nap ezek mentén dolgozunk.

 • Tisztelet: Egymás és a cég iránt. Annak felismerése, hogy minden ember, aki a Beck & Pollitzer vállalatnál dolgozik, fontos szerepet játszik. Tiszteletben tartjuk egymás és a mások biztonságát, és a környezetünket, amelyben dolgozunk.
 • Szakértelem: Maximális szakmaiság minden munkánkban, kollégáink és ügyfeleink felé.
 • Tisztesség: Minden munkánkban etikus magatartást tanúsítunk és felelősséget vállalunk tetteinkért.
 • Ügyfélszolgálat: Ügyfeleink részére is mindig több erőfeszítést teszünk, mint elvárják tőlünk.
 • Együttműködés: Megosztjuk ötleteinket és a csapatunk tudását ügyfeleinkkel és partnereinkkel, ezzel a legjobb eredményt érjük el.
 • Kiválóság és fejlesztés: Minden, amit teszünk új lehetőségeket nyit meg előttünk a fejlődésre mely pozitív hatással van a jövőre nézve.
 

A BECK & POLLITZER, MINT MUNKAHELY

A Beck & Pollitzer minden évben számos területre keres új munkatársakat. Toborzások során keresünk szerelésvezetőket, gépmozgatókat, lakatosokat, technológiai csőszerelőket, villanyszerelőket, illetve a támogató pozíciókat (pénzügyi, értékesítési és adminisztratív) betöltő új munkatársakat.

Munkáltatóként fontos számunkra a sokszínű és változatos közösség kiépítése. Az esélyegyenlőségi szempontok figyelembevételével fogadjuk új munkavállalók jelentkezését.

A Beck & Pollitzer vállalatként is folyamatosan nő és fejlődik nap, mint nap. Ezért bármely területen, minden új és már régebb óta nálunk dolgozó munkatársunknak,változatos (eltérő iparágak, különböző ügyfelek), kihívásokkal teli munkát és állandó szakmai és személyes fejlődési lehetőségeket kínálunk.

VÁLLALATI KULTÚRÁNK

Több, mint 150 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult, és annak ellenére, hogy már nem a Beck vagy a Pollitzer család tulajdonában van, a vállalatot hosszú ideje szolgáló munkatársak hűek maradtak a családi örökséghez. Megtartottuk azokat a jellemzőket, amivel egy családi cég a munkatársai és ügyfelei biztonságát és igényeit helyezi minden elé.

Az évek során, ahogy a cég Európa szerte növekedett, a kultúrák gazdag sokféleségét, mint értéket hozták a szervezetbe. Mint vállalat, nagyra értékeljük és bátorítjuk a változatosságot, és tiszteletet tanúsítunk egymás iránt.

A Társaság Igazgatósága elkötelezett arra, hogy ösztönözzék azt a vállalati kultúrát, amely az innovációra, a bizalomra, az átláthatóságra épül és folytatja a Beck és Pollitzer nevek büszke történetét.

 

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Folyamatosan keresünk tehetséges szakembereket szerelésvezetés, gépmozgatás, lakatos, technológiai csőszerelő, villanyszerelő pozíciókra. Ha már rendelkezik ipari gépmozgatás területén tapasztalattal, várjuk jelentkezését és önéletrajzát a job@beck-pollitzer.hu címre.