Legújabb hírek
  • A 150 éves siker ünnepe
  • A Beck & Pollitzer segít életre hívni a brit Jaguar Land Rover új beruházását
  • A Beck & Pollitzer a BBC hírekben
  • Munkavédelmi beruházás
  • Új elnök a Beck & Pollitzer-nél
Biztonság és minőség

A Beck & Pollitzer Hungary Kft. megszerezte az ISO 9001:2015 és BS OHSAS 18001:2007 minőségbiztosítási szabvány szerinti tanúsítást és több éve sikeresen újítja meg az akkreditációt.


NewsHírek
Case StudiesEsettanulmányok
Szolgáltatásaink
Géptelepítések
Gép áttelepítés, bontás, mozgatás
Elektr. és mechanikus szolgáltatások
Vezérlőrendszerek
Daruzás
Nehézgép szállítása
Emelőgép bérlés

IPARÁGAK

A Beck & Pollitzer kihelyezett mérnöki szolgáltatásait több ipari-termelési ágazatban vette igénybe számos sikeres blue-chip-vállalat, úgymint autóipar-autógyártás, acélgyártás, nyomdaipar, papírgyártás és feldolgozás, konzervipar, élelmiszeripar, űrtechnika, gyógyszer- és vegyipar, energiaipar, és sok más termelő szektor.

Autóipar

A Beck & Pollitzer Autóipari Divíziója kialakított egy partnerkört, amely a vezető nemzetközi autógyárak mellett alkatrész-ellátó, tier 1, tier 2 beszállítókat, valamint gépgyártó cégeket is magában foglal. A Beck & Pollitzer sikeresen hajtott végre számos új gép és termelő berendezés telepítést a prés üzemektől kezdve a hegesztő üzemeken át az összeszerelő sorokig, meglévő berendezések, gyártó sorok és teljes autógyárak áttelepítését.

 

Nyomdaipar

A Beck & Pollitzer világhírű a nyomdagépek telepítésében és mozgatásában végzett munkája miatt. A cégünk már több mint 500 telepítést vállalt világszerte. A Beck & Pollitzer képes kezelni és összeállítani bármilyen típusú nyomdagépet, akár tekercsnyomó, akár íves nyomógép. Nincs korlátozás a méret vagy típus tekintetében.

 

Általános gyártás

Acélgyártás és fémipar, élelmiszer- és italgyártás, papírgyártás,repülőgépgyártás, fogyasztási cikkek, lőszergyártás, szabadidő és sok egyéb, mind megszokott piac a Beck & Pollitzer számára.

Ezek változatos területek, de mindegyik megköveteli a gazdaságos, költséghatékony és megbízható műszaki szolgáltatást a lehető legmagasabb színvonalon. Bármilyen, a projektek végrehajtásához szükséges változtatás vagy gépleállás kritikus és a Beck & Pollitzer a legjobb megoldásokat ajánlja ügyfeleinek a problémák gyors megoldására.

Mivel számos iparágban a teljes szolgáltatási spektrumunkkal jelen vagyunk, ezért ügyfeleink bátran támaszkodhatnak szakértelmünkre és tapasztalatunkra a saját projektjükön is.

Italosdoboz gyártás (Konzervgyártás)

A Beck & Pollitzer-nek több mint 30 év tapasztalata van ebben a dinamikusan változó speciális ágazatban.

Miután a partnereink teljes egészében menedzselt és egységes szolgáltatást követelnek meg a géptelepítés, szállítás, mozgatás, elektromos- és csővezeték-hálózat kiépítés területén, a Beck & Pollitzer teljes és mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

 

REPÜLŐGÉPGYÁRTÁS

Cégünk évek óta az repülőgépgyártás fő beszállítója, egyaránt szolgáltatva vezető gyártó cégeknek és a végfelhasználóknak.

A termelés ezen területe magasabb követelményeket támaszt biztonsági és minőségi oldalról, legyen szó tesztberendezés áthelyezési feladatoktól, teljes projektmenedzsmentet igénylő telepítési feladatokig.

 

LIFTEK ÉS MOZGÓLÉPCSŐK

Liftek, szállítószalagok, járdák, acélszerkezetek, tisztaterek, laboratóriumok, mozgólépcsők és felvonók, elektromos és gépészeti kiszolgáló helyiségek telepítése sok épület és gyártócsarnok építése során szükséges. Ezen projektek hatékony és biztonságos vezetése a specialitásunkká vált.