Legújabb hírek
  • A 150 éves siker ünnepe
  • A Beck & Pollitzer segít életre hívni a brit Jaguar Land Rover új beruházását
  • A Beck & Pollitzer a BBC hírekben
  • Munkavédelmi beruházás
  • Új elnök a Beck & Pollitzer-nél
Szolgáltatásaink
Géptelepítések
Gép áttelepítés, bontás, mozgatás
Elektr. és mechanikus szolgáltatások
Vezérlőrendszerek
Daruzás
Nehézgép szállítása
Emelőgép bérlés

Elektromos és mechanikus szolgáltatások

 

A géptelepítési és gépmozgatási szolgáltatások mellett elektromos és gépészeti támogatást is nyújtunk ügyfeleink részére.

A meglévő gyártósorok apróbb beállításaitól a komplett áttelepítésig vagy átalakításig, a Beck & Pollitzer páratlan szakértelmet tud nyújtani mind az átmozgatás, mind az átalakítás teljes körű támogatására, a géppark teljes élettartama alatt.

A szakképzett villanyszerelő és épületgépész szerelő csapatunk a vevő igényeihez alkalmazkodva, bármilyen a gépmozgatási feladatokon túlmutató műszaki segítséget tud nyújtani.

 

MECHANIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

A Beck & Pollitzer magasan képzett gépszerelőket és technológiai csőszerelőket foglalkoztat, akik bármilyen cső- és légtechnika szerelést el tudnak végezni, tervezéssel, anyagbeszerzéssel, engedélyeztetéssel, nyomáspróbával.

Külön specialitásunk, hogy tervezni és módosítani tudunk bármilyen pódiumot vagy acélszerkezetet, hogy géphez megfelelő legyen. Minősített hegesztőink képesek összeállítani az acélszerkezeteket a helyszínen, tökéletes tartóstruktúrát alakítva ki ezzel.

Elektromos szolgáltatások

Villanyszerelőink elvégeznek bármilyen feladatot, az egyszerű ellenőrzésektől a vadonatúj kontroll panelek vagy villamos elosztószekrények telepítéséig. Vállalunk erős és gyengeáramú villanyszerelést, erőátviteli elosztók gyártását, tervezését, beszerelését, kábelezést, villamos felülvizsgálatot.

Az elektromos szolgáltatások integrálva a többi szerelési tevékenységünkkel az ügyfeleink részére zökkenőmentes és kulcsrakész megoldást kínál. Az összetettebb elektromos munkánál, beleértve az automatizálást és vezérlést, a vezérlő rendszerekkel foglalkozó divíziónk alkalmas teljes körű és versenyképes megoldást nyújtani a vevő igényeinek megfelelően.

 

Karbantartási szolgáltatás

A Beck & Pollitzer számos gépgyártó preferált beszállítójaként a gépgyártó szakembereivel karöltve már a telepítési fázisban el tudja végezni az esetlegesen szükséges módosításokat

A Beck & Pollitzer teljes gyártósorok átfogó karbantartását és átalakítását is vállalja, beleértve a CNC szoftverek és vezérlőrendszerek módosítását és frissítését. Egyéb szakterületek, amelyekhez saját eszközökkel rendelkezünk, többek között: csapágyak, hajtások, tengelyek lézeres egytengelyűség mérése, nagy átmérőkben is (FixtureLaser), csapágyszerelés, (csapágyak cseréje, levétele, felrakása), villamos szabványossági felülvizsgálat, villámvédelem, érintésvédelmi mérések, jegyzőkönyvezések, egyedi emelőgépek tervezése, gyártása meglévő emelőgépek módosítása, tervezése, átalakítása bizonylatolással, CE jelöléssel kapcsolatos ügyintézések (ellenőrzés, hibalista, megoldás, certifikáció).