Legújabb hírek
 • A 150 éves siker ünnepe
 • A Beck & Pollitzer segít életre hívni a brit Jaguar Land Rover új beruházását
 • A Beck & Pollitzer a BBC hírekben
 • Munkavédelmi beruházás
 • Új elnök a Beck & Pollitzer-nél
Találkozzon velünk
 • Andrew Hodgson
  Vezérigazgató

  Stratégiai tervezés, Működési kíválóság, Sokrétű tapasztalat mérnöki szolgáltatások területén

 • Charles Matthews
  Elnök

  Az autóiparra szakosodott széles körű szakmai tapasztalat

 • Fraser Runciman
  Pénzügyi igazgató

  Pénzügy, M&A, Vállalati stratégiák

 • Romain Prouvost
  Igazgató – Egyesült Királyság és Franciaország

  Nemzetközi stratégiai fejlesztések, nagyléptű projektek menedzsmentje

 • Janusz Lach
  Igazgató – Európa

  Stratégiai Operatív Menedzsment & Fejlesztések

 • Tim Marshall
  Munkavédelmi vezető

  Munkavédelmi és minőségi rendszerek a mérnöki és termelő szektorban

Biztonság és minőség

A Beck & Pollitzer Hungary Kft. megszerezte az ISO 9001:2015 és BS OHSAS 18001:2007 minőségbiztosítási szabvány szerinti tanúsítást és több éve sikeresen újítja meg az akkreditációt.


cégünkről

CÉGISMERTETŐ

Cégünk a Beck & Pollitzer Engineering angol cégcsoport magyarországi divíziója. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk bármilyen ipari és gyártószektorban, akár helyi akár nemzetközi szinten.

Legyen szó akár egyetlen gép, akár egy komplett gyártósorról vagy gyárról, kulcsrakész megoldásokat szállítunk vevőink számára. Tevékenységünk az egyszerű, üzemen belüli gépmozgatástól, teljes üzemek telepítésén át, egészen az országok közötti áttelepítéséig széles palettát fed le.

A nagyszabású, kulcsrakész telepítéseken az összetett mozgatási feladatokat és kiegészítő szolgáltatásainkat egyesítjük projektvezetéssel így nyújtunk biztonságos, professzionális és testreszabott megoldásokat. A géptelepítési és gépmozgatási szolgáltatások mellett elektromos és gépészeti támogatást is nyújtunk ügyfeleink részére, a teljes gyártósorok átfogó karbantartását és átalakítását is vállaljuk.

A társaság mindig is foglalkozott daruzással, szállítmányozással és bérbeadással a fő tevékenysége mellett. Speciális emelő-, és építőgépek bérbeadását kiterjesztettük az összes divíziónkra, így biztosítva vevőinknek a megszokott minőséget és flexibilitást. A minőségi és biztonságos telepítés, emelés érdekében a legkorszerűbb technológiát használjuk, a cégünk folyamatos beruházásokat végez a szükséges erőforrások területén.

CÉGÜNKRŐL

A több mint 150 évvel ezelőtt, 1863-ban alapított, magántulajdonban lévő Beck & Pollitzer, 13 országban található és több mint 500 magasan képzett szakembert alkalmaz. Szakembereink az ügyfeleink részére innovatív, rugalmas és költséghatékony mérnöki szolgáltatásokat tudnak nyújtani bizonyított megbízhatósággal.

SIKERÜNK

Hiszünk az ügyfeleinkkel létrehozott és fenntartott erős partnerkapcsolatok fontosságában. Sikerünk kulcsa, hogy meghallgatjuk az ügyfeleink igényeit, és lefordítjuk azt a szolgáltatások optimális kombinációjára. Ez a megközelítés eredményezi, hogy projektjeink 80%-án visszatérő vevőinkkel dolgozunk.

Az Egyesült Királyságból indulva, Európát már behálózva, a cégcsoport jelenleg Közép-Európában és Ázsiában terjeszkedik, hogy még nagyobb lefedettséget tudjon biztosítani a nemzetközi áttelepítésekhez.