Legújabb hírek
 • A 150 éves siker ünnepe
 • A Beck & Pollitzer segít életre hívni a brit Jaguar Land Rover új beruházását
 • A Beck & Pollitzer a BBC hírekben
 • Munkavédelmi beruházás
 • Új elnök a Beck & Pollitzer-nél
Találkozzon velünk
 • Andrew Hodgson
  Vezérigazgató

  Stratégiai tervezés, Működési kíválóság, Sokrétű tapasztalat mérnöki szolgáltatások területén

 • Charles Matthews
  Elnök

  Az autóiparra szakosodott széles körű szakmai tapasztalat

 • Fraser Runciman
  Pénzügyi igazgató

  Pénzügy, M&A, Vállalati stratégiák

 • Romain Prouvost
  Igazgató – Egyesült Királyság és Franciaország

  Nemzetközi stratégiai fejlesztések, nagyléptű projektek menedzsmentje

 • Janusz Lach
  Igazgató – Európa

  Stratégiai Operatív Menedzsment & Fejlesztések

 • Tim Marshall
  Munkavédelmi vezető

  Munkavédelmi és minőségi rendszerek a mérnöki és termelő szektorban

Biztonság és minőség

A Beck & Pollitzer Hungary Kft. megszerezte az ISO 9001:2015 és BS OHSAS 18001:2007 minőségbiztosítási szabvány szerinti tanúsítást és több éve sikeresen újítja meg az akkreditációt.


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

 

BIZTONSÁG

Egy projekt kizárólag akkor tekinthető sikeresnek, ha a kivitelezés biztonságban zajlott le. A munkaterületek biztonságának maximalizálása érdekében biztosítjuk, hogy a munkaerőnk a lehető legjobb körülmények között végezze a feladatát, valamint a megfelelő munkavédelmi és egészségvédelmi követelmények teljesüljenek. Rendszereinket rendszeresen auditáltatjuk és ezért kaptuk meg a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerről szóló OHSAS 18001 tanúsítványt.

A projektek vezetése során az alábbi biztonsági irányelveket alkalmazzuk:

 • Biztonságos munkavégzési rendszereket alakítottunk ki, amelyeket folyamatosan fejlesztünk
 • Munkautasítások garantálják, hogy minden munkát végző dolgozó megfelelő képzést kapjon a feladat megfelelő kivitelezéséhez
 • Minden projekthez kockázatértékelést készítünk, amely minden lehetséges kockázati tényezőt megvizsgál
 • Munkavállalónk részt vesznek az évenkénti kötelező munka- és tűzvédelmi oktatáson és ezen felül minden projekt előtt tartandó speciális
 • oktatáson. Munkaterület bejárások alkalmával a munkavédelmi előírásokat a projekten résztvevő összes szereplő felé kommunikáljuk és betartatjuk.
 • Partnerekkel folytatott rendszeres munkavédelmi megbeszéléseken megoldjuk a projekt alatt felmerülő munkabiztonsággal kapcsolatos problémákat. Emelőeszközeink és gépeink rendszeresen bevizsgálásnak vannak alávetve
 

AUDITÁLT RENDSZEREK, PUWER, LOLER

Rendelkezünk Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszerrel, amely az MSZ 28001:2008 szabvány szerint került tanúsításra. Tanúsítvány száma: H5333.

A Beck & Pollitzer kizárólag bevizsgált és minősített felszereléssel dolgozik. Minden felszereléshez és berendezéshez érvényes tanúsítást küldünk a munkaterületre. A területen minden felszerelés bekerül a szerszámlistába és a dolgozók egyike felelős azért, hogy minden felszerelés meg legyen vizsgálva bizonyos időközönként egy hozzáértő és jogosultsággal rendelkező személy által.

Minden teheremelő eszközünk bevizsgált, hogy megfeleljen a PUWER (Provision and Uses of Work Equipment Regulations) és LOLER (Lifting Operations and Lifting Equipment Regulations) szabványoknak.

MINŐSÉG

A Beck & Pollitzer megszerezte az EN: ISO 9001/2015 minőségbiztosítási szabvány szerinti tanúsítást és több éve sikeresen újítja meg az akkreditációt.

A Bureau Veritas nemzetközi ügynökség elbírálása alapján a Beck & Pollitzer csoport minőségi szolgáltatása nemzetközileg azonos szinten biztosított. A Beck & Pollitzer OHSAS 18001/MSZ 28001 szabványnak való megfelelésről szóló tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A minőség és a munkánk színvonala a biztosíték arra, hogy világszerte teljes körű és professzionális szolgáltatást biztosítsunk számtalan partnerünknek. Az általunk nyújtott szolgáltatásnak meg kell felelnie a legmagasabb ipari elvárásoknak és garantálnia kell a teljes vevői elégedettséget.

A szolgáltatásunk színvonala mindenütt azonos, ahol a projekteket kivitelezzük. Arra törekszünk, hogy egy folyamatosan fejlődő rendszert működtessünk és gondosodjunk a vevőink elégedettségéről a projektjeink során Európa vagy a világ bármely pontján. A minőségbiztosítási elvek és eljárások alapvető részei a Beck & Pollitzer üzletpolitikájának.

 

KÖRNYEZETVÉDELEM

A Beck & Pollitzer tisztában van mind a környezetvédelem fontosságával, mind a felelősségével az üzleti tevékenysége során érintett emberek egészségének védelme terén.

Az Európa szerte üzemelő telephelyeink rendelkeznek környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szabályzattal és eljárásokkal annak érdekében, hogy a cég elvárásai, valamint a széleskörű helyi és nemzetközi előírások biztosan teljesüljenek. Időről időre belső és külső auditokat tartunk az energiagazdálkodási törekvések és a megfelelő hulladékgyűjtés, és - kezelés hatékony megvalósítása érdekében.

A klienseinkkel közösen végzett munka során egyeztetjük a környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szabályainkat a tökéletesen koordinált és jól működő rendszer érdekében, ami alapvető fontosságú egy-egy nagy volumenű telepítési vagy bontási projektnél, ahol mind az energiagazdálkodási hatékonyság, mind a hulladékkezelési eljárás a lehető legjobb eredményt kell, hogy biztosítsák.

Mindezek mellett a mérnöki tevékenységünk és számos projektünk kapcsolódik a környezetvédelmi iparhoz, amely magába foglalja a hulladék újrahasznosítást, zöldenergia előállítást, hulladékkezelést és energiatakarékos termékek gyártását.

A társaságunk folyamatosan felülvizsgálja és fejleszti a szabályzatát és eljárásait, hogy ezen a területen is a lehető legjobb eredményt érje el, valamint továbbra is dolgozunk azért, hogy megszerezzük az ISO 14001 tanúsítást.