A 150 éves siker ünnepe

IMG_55832013. június 14-én, pénteken cégünk Egyesült Királyságban lévő székhelyén, Dartford-ban ünnepeltük a társaság alapításának 150. évfordulóját. A logisztikai kihívások ellenére, közel 250 munkatársunk érkezett meg zökkenőmentesen a világ minden tájáról, és még az angliai időjárás is kegyes volt, amikor napsütéssel várt minket.

A munkatársakat és számos VIP vendéget, köztük Dartford polgármesterét, az állófogadás helyszínén a cég egyik eredeti Scammell teherautója várta érkezéskor. Az autó valódi kuriózum, a cég az 1950-es években ezzel rótta az angol utakat. A restaurálásnak köszönhetően a régi fényében ragyogott, és nagy örömmel és büszkeséggel fotóztuk magunkat vele. A teherautó mellett egy izgalmas és érdekes alkotást csodáltunk meg, ez az idővonal volt, amely kiemelte a 150 év legfontosabb fejlesztéseit, párhuzamot vonva a történelem legfontosabb eseményeivel.

 

 

 

20130617-230925.jpgA fogadás után egy elegáns vacsora várt minket, megosztottuk egymással mulatságos történeteinket, és bűvészek, mágusok szórakoztattak minket. Ritkán van alkalmunk így összegyűlni ezért ez egy jó alkalom volt videó-prezentáción minden irodából bemutatkozni. Megismertük, milyen nagyszerű emberek dolgoznak velünk, és emlékezetes pillanatokat szereztünk, ahogy saját magunkat is kifiguráztuk.

A vacsora után Richard Pollitzer (a cég alapítójának ükunokája), Michael Stone (ügyvezető igazgató a 1970-es és 1990-es évek között), és Tony Percival (a jelenlegi ügyvezető igazgató) beszédeit hallgattuk meg. Mindhárman büszkeséggel emlékeztek meg a korábbi évekről és a jelenről, és újra arról emlékeztettek minket, milyen messzire jutottunk a szerény kezdetektől 1863 óta.

 

 

 

20130617-232150.jpg

Mielőtt a zenekar a színpadra lépett, a kaszinó is megnyitott és még egy utolsó ünnepi program során Tony Percival, a nyugdíjba vonuló ügyvezető igazgató, fogadta az ajándékokat és kedves szavakat, amikor a társaság igazgatósága megköszönte neki a szolgálatait.

A munkatársak az este további részében még tovább ünnepeltek és csak nagyon későn indultak vissza szálláshelyükre és hajtották álomra fejüket.

Az eseményről hír a News Shopper-n